ShopTidligere
Næste

Plakater til dine vægge

Inda Art designer og sælger plakater, billeder og postkort for enhver smag. Der er normal fri fragt ved køb over 300 kr og ellers er fragten så lav som 29 kr. Der er også mulighed for betaling med MobilePay og EAN-nr, hvis du er en offentlig institution.

Find plakater efter emner

Se alle plakat kategorier ved at klikke her

Se alle plakater ved at klikke her

Andre populære produkter der er værd at tjekke ud her på indaart.dk:

Dyrealfabetet

Alfabetplakaten i børnekategorien er populær både blandt de små og ikke mindst forældre, der godt kan lide lidt farvespil til børneværelset. Du finder plakaten i flere forskellige størrelser og nuancer ved at klikke her. Den er perfekt til børn i børnehaven og de mindre klasser i skolen.

Retroserien

Retroserien består af 3 forskellige motiver, som fås fra de store størrelser til helt små A5 postkort. Serien er Inda Arts mest populære produkter og det er nok det simple retrolook, der får billederne til at passe ind mange steder i hjemmet. Du kan se både plakaterne og postkort i retrokategorien 

Danmarksserien

Danmarksserien består af en række forskellige motiver af kendte steder i Danmark. Plakaterne fås fra de store størrelser til A3.

Betaling med EAN nr

Handler du for en offentlig institution, har du også mulighed for at betale med dit EAN nr.

Ingen rammer her på siden, men frygt ej…

En god plakat kræver jo en god ramme for at fuldende looket. Du kan desværre ikke købe rammerne her på siden, men til gengæld får du et godt stort udvalg af rammer på Hennetecs hjemmeside. De har alle størrelser og mange forskellige looks. Inda Art får ikke penge for at anbefale Hennetec, men siden har bare et godt udvalg, så derfor. Klik her for at se deres produkter

Er du ikke til de dyre rammer, men søger blot det simple look, så har Søstrene Grene billige A5, A4 og A3 rammer, hvor det ikke koster en formue at indramme de nyindkøbte billeder. Bilka fører også A3, B2 og endda B1 rammer til fornuftige priser.