Planeterne, undervisningsplakat

kr.100.00kr.250.00

Planeterne fra Solsystemet. Alle 8 planeter: Merkur, Venus, Jorden, Mars, Jupiter, Saturn, Uranus og Neptun med data og korrekt størrelsesforhold.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

God læringsrig plakat med planeterne i Solsystemet inklusiv forskellig data. Produktet er med mængderabat og er henvendt til skoler og institutioner. Minimum køb er 5 stk.

Plakaten kan også købes enkeltvis lige her

Plakaten indeholder alle 8 planeter: Merkur, Venus, Jorden, Mars, Jupiter, Saturn, Uranus og Neptun. Planeterne er afbilledet i korrekt størrelsesforhold til Jorden. Her ser man virkelig forskellen mellem de fire inderste planeter med fast kerne og de yderste fire gasplaneter. Ved hver planet er angivet informationer om hvad diameteren er på planeten i km, hvor lang tid 1 år tager (tur rundt om solen), hvor længe et døgn varer, rækkefølge fra solen og antallet af måner der omkranser den enkelte planet.

Flot lærerig plakat til hjemmet eller skolen med et grafisk motiv der er til både børn, unge og voksne, som har en interesse for astronomi, til undervisning eller til dem, der bare har lyst til at have en flot og anderledes plakat hængende derhjemme. Plakaten fås i størrelserne B1, B2 og A3. Se også de andre plakater med astronomi relaterede emner.

Du kunne også være interesseret i...