De 12 måneder og årstiderne, undervisningsplakat

kr.100.00kr.500.00

Lærerig plakat til børn med årets 12 måneder og masser af information i både tekst, billeder og farver.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

God læringsrig plakat til børn med årets 12 måneder startende fra januar til december i slutningen.  Produktet er med mængderabat og er henvendt til skoler og institutioner. Minimum køb er 5 stk.

Plakaten kan også købes enkeltvis lige her

Hver måned har farve efter årstid, hver måned har lidt facts stående, nemlig månedsnummer, antal dage og hvilken årstid de hører til. Vinter er i blå nuancer, forår er grønne, sommer gule og efteråret har røde farver. Hver måned har forskellige motiver, som passer til og som er med til at lære børns forståelse af, hvornår på året månederne hører til.

Plakaten er velegnet til børnehaven, førskolen og de små klasser i skolen og fås i størrelserne A3, B2, B1 og B0. Se også de andre to plakater i serien i samme farver: Lær bogstaverne og Tal fra 1 til 10.

Oversigt over månederne:

Januar: Sne og koldt. Ingen blade på træerne, men til gengæld frost og evt. sne. Farven er blå som er vinterens farve.

Februar: Fuglefodring, fastelavn og begyndende tegn på forår med de første vintergækker

Marts: De små dyr som egerne og pindsvin kigger frem igen, påske (falder nogle gange i marts) og yderligere blomster som krokus. Farven skifter også til grøn for at vise skiftet til ny årstid.

April: Flere påskekyllinger, da påsken oftere ligger i april. Påskeliljer og blandet vejr, som april er kendt for. Det ene øjeblik er det sol, så regn, som slår over i sne og pludselig er der forårssol igen.

Maj: Fuglen lægger æg og vi ser redebygning og travle fugle rundt omkring. Bøgen springer ud og skovene står igen flotte og helt grønne. Tulipaner er også blandt de mest kendte forårsblomster, som kommer til inden sommer kommer over os.

Juni: Sol og farven skifter nu til gul/orange for at angive skift af årstid til sommer. Højsæson for udelegetøj som rulleskøjter og løbehjul og masser af insekter som mariehøns og bier, der samler nektar i sommerblomsterne

Juli: Ferie og strandture! Sommerfugle ser vi også masser i juli.

August: Skolestart og kornet står flot på marken og skal høstes.

September: Frugt som æbler og brombær er klar til at blive plukket, svampesæsonen går for alvor i gang og nødder og lign. er klar til både dyr og mennesker. Farven skifter til røde farver for at vise skift til efterår

Oktober: Bladene skifter farve og falder af træerne. Cykellygterne skal på igen og Halloween er over os.

November: Øv vejr, koldt, , regnfuldt, mørkt og blæsende

December: Skift af årstid til vinter og den blå farve. Julemåneden med nedtælling til d. 24. december, juleaften og fejring af det nytåret.

Du kunne også være interesseret i...