Tilbud

Dybbøl Mølle, plakat

kr.159.00kr.549.00

Grafisk og malerisk plakat fra Inda Art med motiv af Dybbøl Mølle ved Sønderborg i Sønderjylland. En del af Danmarksserien.

Beskrivelse

Malerisk plakat i Danmarksserien fra Inda Art. Dybbøl Mølle ligger på Dybbøl Banke ved Sønderborg i Sønderjylland. Møllen var genstand for voldsomme kampe ved de slesvigske krige i 1848-49 og 1964 og blev ødelagt ved begge krige. Under krigen 1864 blev møllen et symbol på den danske udholdenhed i de hårde kampe og idet det meste af Dybbøls befolkning var dansksindet og efter nederlaget blev møllen et symbol på den danske sjæl i det tabte land. Sammen med det var også håbet om en genforening. Området var i perioden 1964 til 1920 under tysk herredømme, men blev i 1920 kort efter 1. Verdenskrig en del af Danmark igen efter en folkeafstemning. Møllen er blevet genopbygget og restaureret flere gange gennem årene og fungerer i dag som et museum.

Plakaten fra Inda Art fås i malerisk og grafisk stil i størrelserne A3, B2, B1 og B0. Se også de andre plakater i Danmarksserien.

Du kunne også være interesseret i...