Fenrisulven ved Ragnarok, plakat

kr.159.00kr.699.00

Plakat med Fenrisulven fra den nordiske mytologi på vej gennem landskabet ved Ragnarok for at slås med Odin og de andre guder.

Beskrivelse

Motivet er inspireret af den nordiske mytologi og forestiller kæmpe monsteret Fenrisulven også kaldet Fenris eller Fenrir. Ulven er barn af jætterne Loke og Angerboda. Ulven kommer med til Valhal, men efterhånden som den vokser sig større, havde guderne svært ved at styre den. De lænkede den fast med magiske lænker ved søen Amsvartnar i jætternes land Jotunheim eller Udgård, som det også hedder.

Ved Ragnarok (dommedag i nordisk mytologi)  bryder den store Fenrisulv fri af sine lænker og drager i krig mod guderne. Ifølge sagnet vil den slås mod Odin og slå ham ihjel for derefter at falde til Odins søn Vidar.

På billedet ses Fenrisulven på vej gennem landet ved Ragnarok. Samtidig ses også Odins to ravne Hugin og Munin, da ulven er på vej for at slås mod Odin og de andre guder. Ved Ragnarok går verden under, men få guder og to mennesker overlever og sætter dermed gang i en ny verden.

Den grafisk inspirerede mytologiplakat er en del af Ragnarok serien og omfatter også motiver med Fenrisulvens to søskende, Midgårdsormen og Hel. En unik plakatserie, hvis man er til historie og nordisk mytologi. Plakaten er i malerisk og dramatisk sort-hvid stil, med lidt rødt v. øjenene.

Plakaten fås i størrelserne B0, B1, B2 og A3

Du kunne også være interesseret i...