Dødsgudinden Hel ved Ragnarok, plakat

kr.159.00kr.699.00

Plakat med Dødsgudinden Hel fra den nordiske mytologi på vej med sine døde soldaterfor at slås guderne ved Ragnarok

Beskrivelse

Motivet er inspireret af den nordiske mytologi og forestiller dødsgudinden Hel. Hun er datter af jætterne Loke og Angerboda. Af frygt for, hvad hun kunne finde på, gammel bragte Odin hende først til Asgård, sammen med sine to søskende, Fenrisulven og Hel. Hefter sendte han hende til at herske over dødsriget af samme navn, Hel (bemærk ligheden med Helvede og Hell). Her herskede hun over alle de sjæle, som ikke døde en ærefuld død i kamp. Hel siges at have været både smuk og hæslig på sammen tid idet hun både er levende og død.

Ved Ragnarok (dommedag i nordisk mytologi)  tager hun afsted på et skib fra Dødsriget Hel fyldt med døde soldater for at deltage i kampen mod guderne ved sine søskende og fars side. Ragnarok ender med at verden går under, men få guder og to mennesker overlever og sætter dermed gang i en ny verden.

Den grafisk inspirerede mytologiplakat er en del af Ragnarok serien og omfatter også motiver med Hel’s to søskende, Fenrisulven og Midgårdsormen. En unik plakatserie, hvis man er til historie og nordisk mytologi. Plakaten er i malerisk og dramatisk sort-hvid stil, med lidt rødt v. øjenene.

Plakaten fås i størrelserne B0, B1, B2 og A3

Du kunne også være interesseret i...