Den store by, plakat til børn

kr.159.00kr.699.00

Plakat til børneværelset med storbyen og alle dens højhuse, byggemaskiner, biler, villaer, park, legeplads og mange andre detaljer, som børnene elsker.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tags: , ,

Beskrivelse

Plakat af en storby med masser af detaljer for børn, både drenge og piger. Motivet indholder mange små detaljer, som børn finder interessante. Der er mange højhuse og jo tættere vi kommer på, kommer vi ud til forstaden med villaerne for at ende i legepladsen og parken. Perfekt billede til børneværelset.

De kan finde politistationen, brandstationen og hospitalet og der er politibiler og ambulancer og brandbilen er på vej til en brand. Der er et stort pariserhjul, som man finder det i London og Paris. Der er også helikoptere og masser af køretøjer som busser, pickups, sportsvogn, taxaer. Der er supermarked og biograf. Der er bygninger, som er ved at blive bygget og dertilhørende byggemaskiner.

Strømmen bliver lavet på bjerget med vandkraft eller via vindmøllerne og solcellerne. Der er små dyr i parken og æbler på træet ved villaen. Gyngestativ, vippe og legetårn på legepladsen. Masser af små detaljer, som børn elsker.

Plakaten fås i størrelserne B0, B1, B2 og A3.

Du kunne også være interesseret i...