Venus, astronomi plakat

kr.129.00kr.399.00

Astronomi plakat med planeten Venus, som er nummer 2 i Solsystemet og dermed nabo til Jorden.

Beskrivelse

Grafisk astronomi plakat med planeten Venus i rummet inklusiv lidt forskelligt data om planeten, der er den 2. planet fra Solen i Solsystemet.

Planeten har næsten samme størrelse som Jorden men er til gengæld meget ugæstfri. Venus er den varmeste planet i Solsystemet bl.a. pga. en drivhuseffekt der er stukket af. Dækket af svovlholdige skyer er planeten rigtig god til at holde på varmen, på trods af skyerne ikke slipper meget lys ind. Det giver planeten en høj gennemsnitstemperatur på 464 grader. Motivet er lavet ved hjælp af radar, da man på den måde er gået igennem skydækket og har kunne afdække overfladen. Få rumsonder fra både USA og daværende Sovjetunionen er landet på planeten. De holdt dog kun i meget kort tid, før de bukkede under for de ekstreme forhold på overfladen, inden da, nåede de at sende data og billeder tilbage.

Planeten er nummer 2 i Solsystemet og dermed nabo til Jorden. Den er opkaldt efter den romerske gudinde for kærlighed og skønhed.

Flot lærerig plakat til hjemmet eller skolen med et grafisk motiv der er til både børn, unge og voksne, som har en interesse for astronomi, til undervisning eller til dem, der bare har lyst til at have en flot, farverig og anderledes plakat hængende derhjemme. Plakaten fås i størrelserne B1, B2 og A3 og går godt sammen med de andre plakater med astronomi relaterede emner.

Du kunne også være interesseret i...