Uranus, astronomi plakat

kr.129.00kr.399.00

Astronomi plakat med planeten Uranus. Den tiltede blå gasplanet er den 7. planet i Solsystemet

Beskrivelse

Astronomi grafisk plakat med planeten Uranus i rummet inklusiv lidt forskelligt data om planeten. Planeten er den 7. planet fra Solen og den 3. største af de 8 planeter i Solsystemet. Den er også kendt som en gasplanet eller en gaskæmpe, da den ikke har en fast kerne. Dette er tilfældet for de fire yderste kæmpeplaneter i solsystemet, nemlig Jupiter, Saturn, Uranus og Netptun

Uranus er opkaldt efter den græske gud Uranos, som var gud for himlen og en af de oprindelige guder i det græske stamtræ.

Uranus ligger ned i forhold til de andre planeter og det tyder på, at den har kollideret med en anden planet i sin ungdom. Der roterer 27 kendte måner omkring Uranus hvoraf de største er Titania, Oberon, Umbriel, Ariel og Miranda. Generelt er alle måner om Uranus navngivet efter karakterer i Shakespeare’s stykker (undtaget 3 fra et af Alexander Pope’s digte).

Flot lærerig plakat til hjemmet eller skolen med et grafisk motiv der er til både børn, unge og voksne, som har en interesse for astronomi, til undervisning eller til dem, der bare har lyst til at have en flot og anderledes plakat hængende derhjemme. Plakaten fås i størrelserne B1, B2, A3 og A4 og går godt sammen med de andre plakater med astronomi relaterede emner.

Du kunne også være interesseret i...