Uranus, plakat

kr.129.00kr.399.00

Plakat med planeten Uranus afbilledet i rummet.

Ryd
*

Beskrivelse

Grafisk plakat med planeten Uranus afbilledet i rummet inklusiv lidt forskelligt data om planeten. Planeten er den 7. planet fra Solen og den 3. største af de 8 planeter i Solsystemet. Den er opkaldt efter den græske gud Uranos, som var gud for himlen og en af de oprindelige guder i det græske stamtræ.

Uranus ligger ned i forhold til de andre planeter og det tyder på, at den har kollideret med en anden planet i sin ungdom. Der roterer 27 kendte måner omkring Uranus hvoraf de største er Titania, Oberon, Umbriel, Ariel og Miranda. Generelt er alle måner om Uranus navngivet efter karakterer i Shakespeare’s stykker (undtaget 3 fra et af Alexander Pope’s digte).

Flot lærerig plakat til hjemmet eller skolen med et grafisk motiv der er til både børn, unge og voksne, som har en interesse for astronomi, til undervisning eller til dem, der bare har lyst til at have en flot og anderledes plakat hængende derhjemme. Plakaten fås i størrelserne B1, B2, A3 og A4 og går godt sammen med de andre plakater med astronomi relaterede emner.

Du kunne også være interesseret i...