Saturn, plakat

kr.129.00kr.399.00

Plakat med planeten Saturn afbilledet i rummet.

Ryd
*

Beskrivelse

Grafisk plakat med planeten Saturn afbilledet i rummet inklusiv lidt forskelligt data om planeten. Planeten er den 6. planet fra Solen og den 2. største af de 8 planeter i Solsystemet. Den er opkaldt efter den gamle romerske gud Saturnus eller blot Saturn, som var gud for høsten.

Saturn har de meget markante ringe omkring sig, som er rester af is- og stenpartikler. Ringene findes også omkring de andre gasplaneter, Jupiter, Uranus og Neptun, men her er de dog markant mindre og ikke særligt synlige. Der roterer 82 kendte måner omkring Saturn, hvoraf den største Titan er større end planeten Merkur og samtidig den 2. største måne i Solsystemet og den eneste med betydelig atmosfære. Herudover er der også halvstore måner som Rhea, Iapetus, Dione og Tethys.

Flot lærerig plakat til hjemmet eller skolen med et grafisk motiv der er til både børn, unge og voksne, som har en interesse for astronomi, til undervisning eller til dem, der bare har lyst til at have en flot og anderledes plakat hængende derhjemme. Plakaten fås i størrelserne B1, B2, A3 og A4 og går godt sammen med de andre plakater med astronomi relaterede emner.

Du kunne også være interesseret i...