Pluto, astronomi plakat

kr.129.00kr.399.00

Astronomi plakat med Pluto i rummet og dens største måne Charon i baggrunden samt lidt info om dværgplaneten nederst i billedet. Fås i flere størrelser.

Beskrivelse

Grafisk astronomi plakat med Pluto i rummet inklusiv forskellig data. I baggrunden af dværgplaneten kan man se den store måne Charon, som er en af de fem måner, der omkranser Pluto. Charon er forholdsvis stor i forhold og ligger 20 gange tættere på end Månen gør til Jorden. Pluto blev opdaget i 1930 af Clyde Tombaugh og er opkaldt efter Pluton, den romerske gud i dødsriget.

Pluto var indtil 2006 den 9. planet i Solsystemet, men herefter er den nu klassificeret som en dværgplanet, da den ikke har samme egenskaber som en egentlig planet. Det er muligt at finde de 4 resterende måner på billedet, dog er de meget små i forhold til Charon.

Flot lærerig plakat til hjemmet eller skolen med et grafisk motiv der er til både børn, unge og voksne, som har en interesse for astronomi eller bare har lyst til at have en anderledes plakat hængende. Plakaten fås i størrelserne B1, B2, A3 og A4 og går godt sammen med de andre plakater med astronomi relaterede emner.

Du kunne også være interesseret i...