Neptun, astronomi plakat

kr.129.00kr.399.00

Astronomi plakat med planeten Neptun. Den store gasplanet er den 8. og yderste af planeterne i Solsystemet

Beskrivelse

Grafisk astronomi plakat med planeten Neptun i rummet inklusiv lidt forskelligt data om planeten. Planeten er den 8. planet fra Solen og dermed den yderste planet af de 8 planeter i Solsystemet. Den er opkaldt efter den romerske gud Neptun, som var havets gud og storebror til Jupiter. Planeten fik navnet på grund af den blå farve, der ligner den er dækket af hav.

Der roterer 14 kendte måner omkring Neptun hvoraf den klart største er Triton. Planeten har ingen fast overflade, ligesom de 3 andre gasplaneter Jupiter, Saturn og Uranus. Neptun har metan i sin atmosfære, som er med til at give den en dybere blå farve og mere variation. Planeten har kun haft besøg af en enkelt rumsonde, nemlig Voyager 2, der fløj forbi planeten helt tilbage i 1989.

Flot lærerig plakat til hjemmet eller skolen med et grafisk motiv der er til både børn, unge og voksne, som har en interesse for astronomi, til undervisning eller til dem, der bare har lyst til at have en flot og anderledes plakat hængende derhjemme. Plakaten fås i størrelserne B1, B2, A3 og A4 og går godt sammen med de andre plakater med astronomi relaterede emner.

Du kunne også være interesseret i...