Mars, astronomi plakat

kr.129.00kr.399.00

Plakat med planeten Mars. Den røde planet er den 4. af planeterne i Solsystemet

Beskrivelse

Grafisk astronomi plakat med Mars i rummet inklusiv lidt forskelligt data om planeten. Planeten har sit flotte røde skær, som kommer pga. rusten i jorden og er kendt som den røde planet. Den er opkaldt efter den romerske krigsgud Mars.

Hvis du kigger godt efter kan du se de to måner, Phobos og Deimos, som er meget små i forhold til den måne vi har omkring Jorden. De er kun mellem 10-27 km store. Phobos rykker tættere og tættere på Mars og vil med tiden kollidere med planeten.  Mars er kun halv størrelse af Jorden og den 4. planet i Solsystemet. Klimaet er ikke så ekstremt som på Venus og der har været en del Marsmissioner, hvor det bl.a. er lykkedes at finde is.

Flot lærerig plakat til hjemmet eller skolen med et grafisk motiv der er til både børn, unge og voksne, som har en interesse for astronomi eller bare har lyst til at have en flot, farverig og anderledes plakat hængende derhjemme. Plakaten fås i størrelserne B1, B2 og A3 og går godt sammen med de andre plakater med astronomi relaterede emner.

Du kunne også være interesseret i...