Månen, astronomi plakat

kr.129.00kr.399.00

Astronomi plakat med Månen i rummet og Jorden i forgrunden samt lidt info om vores måne nederst i billedet

Beskrivelse

Grafisk astronomi plakat med Månen i rummet inklusiv forskellig data. I forgrunden af plakaten kan man ane en del af Jorden. Månen er d. 5. største måne i Solsystemet og det eneste andet sted i universet hvor mennesket har sat deres fod ud over Jorden. 12 mennesker har gået på Månen og det første var Neil Armstrong i 1969.

Man regner med, at Månen er dannet som resultat af et sammenstød mellem Jorden og en mindre planet kaldet Theia for hele 4,51 milliarder år siden. Månen er klart den største i vores solsystem i forhold til den planet, den kredser om. Den er medvirkende til tidevandets bevægelser på Jorden og holder Jorden fast i en vinkel, der gør at temperatursvingningerne ikke er for voldsomme og at vi oplever årstider, som vi nu gør.

Månen drejer med Jorden rundt og vender altid den samme side mod os. Dermed ser vi aldrig den anden side. Det er dog en myte at der er en dark side of the moon, da den også bliver lyst op af solen. En dag tager ca. 14 dage og en nat det samme.

Flot lærerig plakat til hjemmet eller skolen med et grafisk motiv der er til både børn, unge og voksne, som har en interesse for astronomi eller bare har lyst til at have en anderledes plakat hængende. Plakaten fås i størrelserne B1, B2, A3 og A4 og går godt sammen med de andre plakater med astronomi relaterede emner.

Du kunne også være interesseret i...