Plakater til børneværelset

Kreative, inspirerende og lærerige plakater til både store børn og små børn.

Lærerige plakater til børneværelset

Inspirer børnene med en alfabetplakat, en talplakat eller en plakat med måneder og årstider. Hos Inda Art finder du lærerige plakater, som hjælper børn med både tal, bogstaver, årstider og måneder kombineret med fængende farver , spændende dyr og masser af billeder af kendte ting, som fanger børnenes opmærksomhed og giver anledning til snak og eftertænksomhed.

Farverige plakater til ungerne

Børneplakaterne fra Inda Art er flotte og farverige og vil lyse op på ethvert børneværelse. De er gode for børnenes sanser og pirrer deres nysgerrighed med både farver og interessante motiver.  Ud over tal- og alfabetplakaterne er der astronomi motiverne med alle solsystemets planeter og solen.

Plakater til fantasi, nysgerrighed og indlæring
Plakater til børn skal være spændende for de små – de skal ikke være sort-hvide, men have farver, sætte tanker i gang og sætte fantasien i gang! Hos Inda Art finder du motiver der fanger børns opmærksomhed og samtidig er flotte at have hængende på børneværelset.
Lærerige og farverige plakater til børneværelset. F.eks. alfabetplakat med masser af billeder til at snakke om med barnet.